Οργάνωση και στα αξεσουάρ μαλλιών!

Έχετε κι εσείς μια κόρη που χτενίζει τα μαλλιά της όλη μέρα σαν τη Ραπουνζέλ και τα αξεσουάρ των μαλλιών της είναι πιο πολλά και από τα καλλυντικά σας; Έχετε βαρεθεί να μαζεύετε από κάθε πιθανό και απίθανο σημείο του σπιτιού κορδέλες, λαστιχάκια, τσιμπιδάκια, στέκες, κλιπς; Ήρθε η ώρα να οργανωθείτε!

Θέμα των creative bloggers για αυτόν τον μήνα είναι ο φελλός και έτσι αρχική μου σκέψη για την οργάνωση των αξεσουάρ μαλλιών της Αριάδνης ήταν να χρησιμοποιήσω ένα παχύ κομμάτι λευκού ή μπλε φελλού, να το ντύσω με ύφασμα, και τέλος πάντων κάπως θα το έκανα να βγει ωραίο για να τα κρεμάσω. Όμως όχι!… Κάτι κάπως στην αισθητική μου μού κλωτσούσε και έτσι πήγα στην αμέσως πιο λογική και εύκολη ιδέα. #NOT

Οι συνήθεις ύποπτοι γονείς μου πρόσφατα έφεραν στην αποθήκη κάποια ξύλινα παράθυρα σπιτιού που θα γκρεμιζόταν στο χωριό. Πόσο πιο όμορφο θα ήταν να τα μεταποιήσω και να καρφιτσωθεί εκεί η προίκα της προκομμένης μου;

Κατέβασα λοιπόν από τα ντουλάπια χρώματα όμορφα και φωτεινά…

Έψαξα κορδέλες ταιριαστές…

Αφαίρεσα τα τζαμάκια από τα κουφώματα…

…και ξεκίνησα τη μεταμόρφωση!

Έβαψα τα παράθυρα με χρώματα κιμωλίας, προσάρμοσα στα δύο παράθυρα φύλλα φελλού (μα πόσο παρεξηγημένο το είχα αυτό το υλικό;) και στα άλλα δύο κοτετσόσυρμα (πόσο καιρό ήθελα να το χρησιμοποιήσω και δεν έβρισκα αφορμή!)

Τις θήκες για τις στέκες τις έκανα πολύ εύκολα δημιουργώντας «θηλιές» και κολλώντας τις σε μία κεντρική κορδέλα με πιστόλι σιλικόνης…

Με απύθμενη χαρά για το αποτέλεσμα βρήκα την κατάλληλη θέση για το παραθυράκι με αυτήν την εναλλακτική θέα και το φόρτωσα με την πραμμάτεια της μικρής!

 

Για το πώς έκανα αυτή τη συρταριέρα για το δωμάτιο της Αριάδνης ούσα 8 μηνών έγκυος, ρίξε μια ματιά εδώ και για άλλες ιδέες κατασκευών με την χρήση φελλού, επισκέψου οπωσδήποτε τα blogs των άλλων 11 creative κοριτσιών!

Θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό για το πόσα μπορείς να κάνεις μαζί του και ούτε που σου είχε περάσει από το μυαλό! Αν σε πείσαμε και μπεις στον πειρασμό να δημιουργήσεις με φελλό, μην διστάσεις να το μοιραστείς μαζί μας στην πιο creative παρέα του Facebook!

img_20191021_1447326793696645757786626.jpg

Σχολιάστε