Η καρέκλα μιας μάγισσας

Το τριώδιο άνοιξε και εμάς εδώ στη Νάουσα ποτέ δεν μας αφήνει αδιάφορους!

Εδώ και χρόνια έψαχνα κάτι διαφορετικό για να στολίσω την είσοδο του σπιτιού. Κάτι που θα είναι αποκριάτικο μεν, αλλά δεν θα αγγίζει τα όρια του κιτς όπως συνηθίζεται να είναι ό, τι διακοσμητικό κυκλοφορεί αυτήν την περίοδο.

Όταν λοιπόν οι Creative Bloggers όρισαν ως θέμα του μήνα τις μεταμορφώσεις, ένα λαμπάκι – το γνωστό 💡- άναψε κάπου πάνω αριστερά από το κεφάλι μου!

Γραφτό αυτής της φανταστικής καρέκλας ήταν να αλλάξει χρήση και να μεταμορφωθεί σε διακόσμηση υποδοχής σε ένα θέμα που αγαπάει όλη η οικογένεια.

Έτσι για αρχή η ταλαιπωρημένηυτή καρέκλα τρίφτηκε και βάφτηκε με τα αγαπημένα Graphite και Paris Grey της Annie Sloan.

Έπειτα με φτερά και πούπουλα, κολοκύθες και νεκροκεφαλές – που καλώς ή κακώς δεν λείπουν από το σπιτικό μας – έγινε η καρέκλα μιας μάγισσας!

Και ποια μάγισσα πάει στον πόλεμο χωρίς τα όπλα της; Για τα βιβλία με τα ξόρκια χρησιμοποίησα βιβλία αληθινά, τα οποία «έντυσα» με λεπτό μαύρο χαρτόνι .

Για τα φαντασματάκια χρειάστηκα μπάλες φελιζόλ και λευκό χαρτί αφής.

Τώρα που ολοκληρώθηκε ο αποκριάτικος στολισμός μας, σίγουρα μετά την Καθαρά Δευτέρα θα μαζευτεί άθικτος σε κάποια αποθήκη και θα τον ξαναβγάλουμε και για το Halloween. Τόσο ταιριαστό δεν το περίμενα πως θα βγει!

Πολλές και αναπάντεχες μεταμορφώσεις ετοίμασαν και οι υπόλοιπες Creative Bloggersκαι θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας αν τις επισκεφτείτε στους ακόλουθους συνδέσμους…

Καλή, γεμάτη διασκέδαση και χαμόγελα αποκριά να έχουμε!