Βάζο με χρωματιστά μολύβια για την δασκάλα μας!

🎵🎶🎤 Φωτιάαααα και να καούν τα… γυάλιναααα… 🎶🎵🎤

Με κέφι μπήκε αυτός ο μήνας. Φαίνεται πως ήρθε επιτέλους το καλοκαιράκι, τα σχολεία κλείνουν άμεσα και εγώ συνδυάζοντας όλα αυτά και παραφράζοντας το αγαπημένο τραγούδι είμαι έτοιμη να σας δείξω τη δική μου πρόταση για το θέμα του μήνα.

Για τον Ιούνιο όλες οι Creative Bloggers και μία guest εμφάνιση από την Μαρίνα από το e-periodiko mas  καταπιανόμαστε με «τα γυάλινα»!

Τέλος της σχολικής χρονιάς λοιπόν, τέλος το νηπιαγωγείο για το Ορεστίνι (ένα δάκρυ κυλάει), και πάντα το DIY είναι η καλύτερη ιδέα για δωράκι στη δασκάλα! Πάμε μαζί να δούμε πώς ένα ταπεινό γυάλινο βαζάκι, γίνεται χαρούμενο πολύχρωμο ανθοδοχείο!

Θα χρειαστούμε :

Ένα βάζο αποθήκευσης

Χρωματιστά μολύβια

Πιστόλι και ράβδους σιλικόνης

Διάφορες κορδέλες για την διακόσμηση

Η διαδικασία εύκολη και απλή. Ξεκινάμε να κολλάμε τα μολύβια περιμετρικά του βάζου. Για αυτό το σχετικά ψηλόλιγνο βαζάκι χρειάστηκα 32 στον αριθμό. Εννοείται ότι αν δεν βρείτε  μολύβια με τέτοια λαχταριστά χρώματα, το ίδιο αποτέλεσμα μπορούμε να έχουμε με ξυλομπογιές, μαρκαδόρους ή κηρομπογιές (αλήθεια αυτό το στεφάνι το θυμάσαι;) . Και με μονόχρωμα μολύβια θα βγει όμορφο αποτέλεσμα, αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα διάλεγα σίγουρα λουλούδια με μπόλικο χρώμα.

Διακοσμούμε με ταιριαστές κορδέλες και το πρωτότυπο ανθοδοχείο μας είναι έτοιμο!

Τα φανταστικά γραμματάκια του Ορέστη εύχονται στην κυρία Λίνα μας «καλό καλοκαίρι» και τώρα μένουν τα φρέσκα λουλούδια που θα μπουν εκείνο το ίδιο πρωί του αποχαιρετισμού!

Για ρίξε μια ματιά και στα γυάλινα των κοριτσιών μας! Τα σπάσανε;

6 σκέψεις σχετικά με το “Βάζο με χρωματιστά μολύβια για την δασκάλα μας!

  1. Eleana Apst

    Με το καλό και στο δημοτικό!!! 😉 Πως μεγαλώνουν έτσι τα άτιμα!!
    Πολύ ωραίο το δωράκι και σκέφτομαι τι ωραία ιδέα θα ήταν να ‘ντυθούν’ και άλλα αντικείμενα που βρίσκονται μέσα στο σχολείο, ένα φωτιστικό, το περίγραμμα ενός πίνακα, κορνίζες!! Δε θα ήταν πιο χαρούμενες οι τάξεις και όχι εκείνες οι ψυχρές αίθουσες που μπαίναμε και κάναμε μάθημα εμείς με ένα ξερό πίνακα αντε και μερικούς ήρωες της επανάστασης!

Σχολιάστε