Τροπική τρίλιζα!

Η ζέστη φούντωσε και όλοι έχουμε κρυφό και διακαή πόθο να ζούσαμε ένα τροπικό καλοκαίρι. Κάπου μαγικά. Κάπου εξωτικά. Κάπου με γαλαζοπράσινα νερά και φοίνικες… Εμείς εδώ στην μικρή και ταπεινή μας πόλη βολευόμαστε με ανεμιστήρες και όνειρα, αλλά οι Creative Bloggers προκαλούν και θέμα αυτό το μήνα έχουν το τροπικό καλοκαίρι!

Η δική μας ιδέα έχει πλάκα και παίρνεται και στην παραλία: Τρίλιζα σε πουγκάκι. Το αρχικό πλάνο ήταν τροπικά σχέδια να ζωγραφιστούν σε πετρούλες…

… Αλλά καθώς το ταλέντο μου στη ζωγραφική είναι επιεικώς ανύπαρκτο και κυρίως καθώς έπρεπε να γίνουν 21 πουγκάκια για να μοιραστούν από τον σύλλογο στα παιδιά του νηπιαγωγείου, επιστρατεύτηκαν άλλα μέσα : αγορασμένα ξύλινα κυβάκια και εκτυπωμένα χαρούμενα εικονίδια!

Για το άτυπο ντεκουπάζ χρησιμοποίησα αγαπημένη κόλλα-βερνίκι της pentart…

Πολύ όμορφα άρχισαν να βγαίνουν, όμως κάτι τους έλειπε…

Για τον μαζοχισμό που μας δέρνει εμάς τις μαμάδες του συλλόγου σας έχω μιλήσει; Για το πόσο περήφανη είμαι για την συλλογή μου σε washi tapes;

Συνδυασμένα αυτά τα δύο λοιπόν έδωσαν ένα πολύ πιο χρωματιστό και άρτιο αποτέλεσμα…

Τα πουγκάκια μας, με πλέγματα ζωγραφισμένα με ακρυλικά, με δυσκολία καταφέραμε να τα αποχωριστούμε. Ήταν όλα ένα κι ένα και πολύ λαχταριστά!

Αλλά πιο ζόρικο κι από το να αποχωριστούμε τα πουγκάκια, ήταν το να αποχωριστούμε το νηπιαγωγείο. 😢 Πρώτη δημοτικού του χρόνου το Ορεστίνι και για να μην με πάρουν τα ζουμιά μπαίνω αμέσως να δω τροπικές δημιουργίες και από τις άλλες Creative Bloggers.

Αυτές και άλλες πολλές δροσερές ιδέες θα βρείτε και στην internetική μας γωνιά! Μπείτε άμεσα κι εσείς και καλό τροπικό καλοκαίρι! 🌴🏄‍♀️🍍

8 σκέψεις σχετικά με το “Τροπική τρίλιζα!

  1. Καταπληκτικό!!!Σαν ιδέα και σαν υλοποίηση!Πολλά μπράβο,ενθουσιάστηκα πολύ και είμαι σίγουρη πως και τα παιδιά το ίδιο!Για την συλλογή σου τι να πω?Φανταστικήηηηη!!!
    Καλό καλοκαίρι!

  2. Παράθεμα: Ανανάς ο τροπικός - Beach resin art on a pineapple

Σχολιάστε